Kesärekry

Tarjoamme tulevana kesänä eri alojen opiskelijoille yli neljäkymmentä harjoittelupaikkaa niin kaukolämpöön, energiantuotantoon, sähkön siirtoon, asennus- ja rakennusprojekteihin, asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja hallinnollisiin tehtäviin liittyen.

Energia-alalle hakeminen on erinomainen tulevaisuuden uravalinta. Vastaat yhteiskunnan toimivuuden kannalta kriittisen infrastruktuurin ylläpidosta ja toimivuudesta. Teet siis työtä, jossa tulokset näkyvät. Energia-ala tarjoaa runsaasti monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä kaikissa henkilöstöryhmissä.

Energia-ala myös kehittyy erittäin nopeasti. Kasvaneet vaatimukset energiatehokkuudesta ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä tarvitsevat käyttöönsä monipuolista suunnitteluosaamista ja uusinta teknologiaa. Yksi asia ei kuitenkaan ole vuosisatojen aikana muuttunut: energiaa tuotetaan meitä ihmisiä varten.

Onko sinussa Pohjoista voimaa?

Tutustu PDF iconharjoittelupaikkoihin ja jätä hakemuksesi viimeistään 4.3. Voit hakea kolmeen eri tehtävään. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten hakemista ei kannata jättää viime tinkaa!

Kesäharjoittelupaikat

Jos työpaikkalinkit eivät avaudu, avaa hakuportaali uuteen ikkunaan.