Tutkimus- ja innovaatioyhteistyö

Haluamme kehittää vahvaa kumppanuusverkostoa yhdessä alueen yritysten ja tutkimus- ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Uuden liiketoiminnan kehittämiseen tarvitaan laajaa tietotaitoa, jonka haluamme saada valjastettua kumppanuusverkostossa tehtävän tuotekehitys- ja tutkimustyön avulla.

Uudet energiaratkaisut -yksikkömme kehittää uusia palveluja, tuotteita ja liiketoimintamahdollisuuksia, jotka pohjautuvat hajautettuun energiantuotantoon tai tarjoavat yrityksille ja kodeille mahdollisuuden hallita entistä paremmin energiankäyttöään.

Hyviä esimerkkejä toteutuneista kehityshankkeista ovat muun muassa aurinkosähköhanke, sähköautoilun valtakunnallinen edistäminen Liikennevirta Oy:n osakkaana, kulutushuippujen leikkaamiseen tähtäävä pilotointi sekä tuntipohjaiseen energiankäytön mittaukseen pohjautuvat palvelut.

Uudet energiaratkaisut -yksikön tehtävänä on rakentaa yhteistyötä yritysten sekä tutkimus- ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Hyvät kumppanit ovat tärkeitä, sillä yhteistyössä löydämme parhaat ratkaisut.

Jos sinulla on uusi idea tai tarvitset kumppania, ota yhteyttä

Rasi Mikko
kehityspäällikkö Kasarmintie 6, 90130 Oulu 0505608478