Tilaa OptiWatti ja säästä jopa 40 % sähkölämmityskuluissasi!

OptiWatti on suorasähkölämmittäjälle ratkaisu, jossa yhdistyy älykäs lämmityksen ohjaus ja markkinahintaa tarkasti seuraava Spot-sähkösopimus, jossa perusmaksu on 0 €/kk vuoden 2019 loppuun saakka. 

OptiWatin avulla voit ohjata esimerkiksi

  • patteri-, katto- ja lattialämmitystä
  • ilmalämpöpumppua
  • lämminvesivaraajaa ja
  • auton lämmityspistoketta

OptiWatin myötä voit säästää jopa 40% lämmityskuluissasi!

Säästä lämmityskuluissa OptiWatilla jopa 40 %. Esimerkiksi 25 000 kWh vuodessa kuluttavassa omakotitalossa tämä tarkoittaa yli 350 euron vuosisäästöä edellyttäen, että OptiWattia hyödynnetään tehokkaasti.

OptiWatti lisää turvallisuutta, koska siihen voi yhdistää kosteutta seuraavia vuotovahteja ja rakennuksen lämpötilaa voi valvoa etänä. OptiWatti hälyttää, mikäli se havaitsee suuria poikkeuksia lämpötilassa, ilmankosteudessa tai vesivuotoja.

Kuinka säästö syntyy?

OptiWatin avulla kodin tai vapaa-ajan asunnon suorasähkölämmitystä on helppo hallita huonekohtaisesti vuorokauden eri aikoina. Laskemalla lämpötiloja poissa ollessa ja öisin saat kiinteistön lämpötilat hallintaan ja vältyt turhalta ylilämmittämiseltä.

Älykäs OptiWatti oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmönsäätöihin ja lämmittää halvimmilla tunneilla tehokkaasti juuri sen verran, kuin tarvitsee. OptiWatti ottaa huomioon myös ulkolämpötilan ja sääennusteen.

Helppokäyttöinen OptiWatti tottelee ohjeita, joita sille annetaan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla internetin välityksellä. OptiWatti-sovelluksen saat ladattua App Storesta ja Google Playsta.

OptiWatin käyttöönotto on helppoa

Nykyiseen suorasähköllä toimivaan lämmitysjärjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä OptiWatti asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita. Asennuksen tekee valtuutettu sähköasentaja.

OptiWatti koostuu huonekohtaisista antureista, lämmityslaitekohtaisista ohjaimista sekä keskusyksiköstä, joka toimii internetyhteydellä. Käyttäjä määrittää huonekohtaiset lämpötilat tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, jonka jälkeen OptiWatti huolehtii lopusta. Etäkäyttö mahdollistaa kodin tai vapaa-ajan asunnon sähkölämmityksen ohjaamisen ja seurannan paikasta riippumatta.

Tarkka ja turvallinen kotona ja mökillä

OptiWatti sopii kodin lisäksi myös vapaa-ajan asuntojen ja vuokramökkien suorasähkölämmityksen ohjaukseen. Lämmitykseen kuluva sähkö raportoidaan huonekohtaisesti, mikä helpottaa säästökohteiden löytämistä. Mahdolliset ongelmakohdat, kuten esimerkiksi lämpövuodot, tulevat selkeästi esiin.

Automaatiojärjestelmä oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmönsäätöihin. Näin voidaan optimoida huonekohtaisesti sähkölämmityksen ajoitus ja varmistaa haluttu lämpötila jokaiseen ajankohtaan. Järjestelmä huomioi myös ulkolämpötilan, sääennusteen sekä sähkön pörssihinnan.

OptiWatin hinta kotitalouksille riippuu ohjattavien huoneiden lukumäärästä sekä siitä, ostaako vai vuokraako laitteet itselleen. Molemmat hintavaihtoehdot sisältävät ohjaukseen tarvittavan laitteiston, palvelun käytön, päivitykset ja asiakastuen. Perusmaksusta on mahdollisuus saada myös kotitalousvähennys. Asentajan matkakulut ja mahdolliset lisätyöt laskutetaan toteutuneen mukaan. Jätä yhteydenottopyyntö ja saat tarjouksen OptiWatista kotiisi tai mökillesi.

Tee fiksu valinta ja hanki OptiWatti huolehtimaan talosi lämmönsäätelystä. Hanki meiltä lisäksi Spot-sähkösopimus, joka sopii OptiWatin kanssa hyvin yhteen ja jossa on perusmaksu 0 €/kk vuoden 2019 loppuun saakka!

Jätä yhteydenottopyyntö ja OptiWatin asiantuntijat ovat sinuun yhteyksissä:

 
1 Alkaa 2 Valmis