Miljöö-innovaatiotuki

Oulun Energialle on tärkeää, että myös tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista. Siksi olemme perustaneet miljoonan euron arvoisen Miljöö-innovaatiotuen, joka on suunnattu tukemaan elinympäristöämme parantavien innovaatioiden ja hankkeiden kehittämistä.

Innovoidaan maailmasta parempi

Iso tavoitteemme on tehdä maailmasta ja lähiympäristöstä parempi. Haluamme olla konsernina suunnannäyttäjä, joka pitää huolta luonnosta, tukee kaupunkien kehittymistä, innostaa vastuulliseen toimintaan – ja tarjoaa apua hyvien ideoiden ja asioiden eteenpäin viemiseen. Lyhyesti sanottuna haluamme tukea tekoja, joista ympäristö ja yhteiskunta pitävät.

Usein kysytyt kysymykset Miljöö-innovaatiotuesta

Hae Miljöö-innovaatiotukea tästä

Seuraava Miljöö-innovaatiotuen hakuaika on 1.3.–30.4.2023. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti niin raadin edustajien kuin johtoryhmän toimesta. 

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla Oulun Energian kuulumisista! Saat tiedon uusista tuotteista, palveluista ja uutisista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje


Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.