Oulun Energian logo

Isä, äiti ja kaksi lasta leipomassa yhdessä kotinsa keittiössä. Pöydällä on kukkia maljakossa, jauhopussi sekä muita leivontatarvikkeita.
Isä, äiti ja kaksi lasta leipomassa yhdessä kotinsa keittiössä. Pöydällä on kukkia maljakossa ja leivontatarvikkeita.

Rakentaja 2024 -messuarvonnan säännöt

Osallistu arvontaan 12.-14.4.2024 aikana ja voit voittaa sähköpotkulaudan. Arvonnassa kerättäviä yhteystietoja käytetään voittajalle ilmoittamiseen ja Oulun Energia voi käyttää yhteystietoja myös sähköpostimarkkinointiin.

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Oulun Energia Oy (jäljempänä myös ”Järjestäjä”).

2. Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet Omakotitalorakentajan polku -sivulla olevan arvontalomakkeen. Arvontaan osallistuminen edellyttää sekä arvonnan sääntöjen hyväksymistä että arvontalomakkeen täyttämistä su 14.4.2024 klo 23:59 mennessä.

Arvontaan voi osallistua vain kerran. Arvontaan ei voi osallistua Oulun Energia Oy:n ja sen tytäryhtiöiden henkilöstö sekä arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisessä olleet muiden yhtiöiden työntekijät.

3. Palkinto 

Arvonta suoritetaan maanantaina 15.4.2024 niiden henkilöiden kesken, jotka ovat osallistuneet arvontaan su 14.4.2024 mennessä. Arvonnan palkinto on sähköpotkulauta (arvo 406 €). Palkinto tulee noutaa erikseen sovittuna ajankohtana Oulun Energian toimistolta osoitteesta Nahkatehtaankatu 2, 90130 Oulu. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen päivän kuluessa voiton ilmoittamisesta, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus käyttää arvonnan voittajan nimeä, kotipaikkatietoa, mahdollisia kuvia ja kommentteja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Jos palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lain vastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

4. Järjestäjän vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. 

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. 

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

5. Muutosoikeus

Arvonnan Järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä ilman eri ilmoitusta, mikäli Järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.