Lataa Pohjoista voimaa -mobiilisovellus

Pohjoista voimaa -mobiilisovelluksella saat käyttöösi kattavan valikoiman hyödyllisiä palveluja, jotka tekevät energia-asioiden hoitamisesta helppoa. Maksuton sovellus on saatavilla iOS- ja Android -käyttöjärjestelmien älypuhelimiin ja tabletteihin.

Pohjoista voimaa -mobiilisovelluksen avulla seuraat sähkönkulutustasi, saat nopeasti yhteyden asiakaspalveluun, pyydät näppärästi sähkötarjouksen ja pysyt ajan tasalla etuasiakaseduista ja kampanjoista. Spot-hintavahti seuraa puolestasi sähkön tuntihintoja ja sähkökatkon sattuessa voit tarkistaa häiriötilanteen valtakunnalliselta häiriökartalta.

Etuasiakaskortti valmiina sovelluksessa

Sähkösopimusasiakkaana saat myös käyttöösi Pohjoista voimaa -etuasiakaskortin. Kortti ja kaikki ajankohtaiset edut ovat valmiina mobiilisovelluksessa, kun kirjaudut sisään Energiatilin tunnuksillasi. Etuasiakaskortilla hyödynnät vaivattomasti etuja kaikkialla, missä niitä on tarjolla.

Tutustu etuihin

Lataaminen on helppoa

  1. Hae maksuton sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta hakusanalla "Pohjoista voimaa" ja lataa se puhelimeesi.

    App Store -logo

    Google Play -logo
  2. Jos olet sähkösopimusasiakas, kirjaudu sisään Energiatilin tunnuksillasi ja saat käyttöösi kaikki sovelluksen ominaisuudet, kuten etuasiakaskorttisi.
  3. Sovellus on valmis käyttöön!

Oulun Sähkönmyynti Oy on siirtynyt osaksi Oomi Energiaa 1.4. alkaen! 

Oomi Energia hoitaa jatkossa Oulun Energian sähkönmyynnin. Oomista saat myös aurinkopaneeleita ja sähköauton latausratkaisuja kotiisi. 

Klikkaa itsellesi uusi halpa sähkösopimus, niin sinunkin pistorasiastasi alkaa pian virtaamaan Oomi Energiaa! 

Tutustu Oomin sähkösopimuksiin

Oletko jo asiakas? Älä huoli, muutos ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä, vaan sopimuksesi jatkuu ennallaan. Samat tutut myyjät ja asiakaspalvelijat palvelevat sinua jatkossakin.  

Napsauta siis vain kahvinkeitin aamulla päälle kuten ennenkin.