Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Lämpöpumput sopivat erityisen hyvin taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille, joihin kaukolämpöä ei ole saatavilla ja joissa öljy- tai varaava yösähkölämmitys halutaan korvata ympäristöystävällisellä vaihtoehdolla.

Uusien ja saneerattavien kiinteistöjen lämmitykseen tarjoamme maalämpö-, ilma-vesilämpö- ja poistoilman lämmöntalteenottoratkaisuja. Kohteesta riippuen voit hankkia järjestelmän kertainvestointina tai energiantoimitussopimuksena 10 - 15 vuoden ajalle. Meiltä saat myös lämmitysverkoston tasapainotukset sekä pattereiden ja kiinteistöautomaation uusimisen. Toimitamme lämpöpumppujärjestelmiä pääasiassa Pohjois-Suomen alueelle.

Maalämpö

Maalämpö

Maalämpöjärjestelmän avulla maa- ja kallioperästä saatava uusiutuva energia voidaan hyödyntää rakennusten lämmityksessä.
Mittari

Ilma-vesilämpöpumppu

Lämmityskustannukset öljyllä ja varaavalla yösähköllä lämpiävissä kiinteistöissä voidaan puolittaa ilma-vesilämpöpumpulla.
Lämmön talteenotto

Poistoilman lämmöntalteenotto

Poistoilman lämmöntalteenotolla voit pienentää kaukolämmön kulutusta tekniikasta ja kiinteistöstä riippuen 40 - 70 prosenttia.
Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat lämpöpalvelut.

Pyydä tarjous lämpöpalveluista

Pyydä tarjous lämpöpalveluista. Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat lämpöpalvelut.