Maalämpö

Maalämpö on sekoitus maa- ja kallioperään sekä veteen varastoitunutta aurinkoenergiaa ja geotermistä lämpöenergiaa. Maalämpöjärjestelmän avulla tätä energiaa voidaan hyödyntää rakennusten lämmityksessä. Maa- ja kallioperästä saatava energia on uusiutuvaa ja siten lämmönlähteenä ehtymätön.

Huolehdimme valtakunnallisesti avaimet käteen -palveluna koko maalämpöprojektin läpiviennin aina ensimmäisistä suunnitelmista pihojen viimeistelyyn saakka. Kiinteistönomistajana voit luottaa lämmitysjärjestelmäsi asiantuntevaan mitoitukseen ja suunnitteluun.

Sopimusmallit

Voit valita toimituksen kahdesta eri sopimusmallista.

  • Järjestelmätoimitus sisältää huolellisesti suunnitellun ja mitoitetun maalämpöjärjestelmän mahdollisine lisätöineen kertainvestointina. Lisäpalveluna tarjoamme ylläpito- ja huoltosopimuksen, jonka aikana me vastaamme järjestelmän moitteettomasta toiminnasta puolestasi.
  • Energiaperusteisessa toimituksessa saneeramme lämmitysjärjestelmäsi ja toimitamme energiaa esimerkiksi 15 vuoden sopimuskauden ajan sisältäen huollon ja ylläpidon. Energiaperusteisen toimituksen sopimuskauden päätyttyä laitteisto siirtyy omistukseesi.

Lämmitysjärjestelmän saneerauksen yhteydessä on järkevää suorittaa myös lämmitysverkoston tasapainotus.

Pyydä tarjous maalämmöstä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää