Lämmitystavan valinta

Ennen rakennusprojektin alkua tutustu huolellisesti eri lämmitysmuotoihin. Sitoudut valitsemaasi lämmitysmuotoon pitkäksi aikaa, joten hätiköityjä päätöksiä ei kannata tehdä, vaan puntaroi rauhassa eri vaihtoehtoja.

Monipuolinen sähkölämmitys

Sähkölämmitys on huoleton ja monipuolinen lämmitysmuoto, joka soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Etenkin uusiin matalaenergiataloihin sähkölämmityksen eri muodot soveltuvat hyvin.

Sähkölämmityksen etuna ovat edulliset perustamiskustannukset, lämmityksen helppokäyttöisyys, säädettävyys, monipuolisuus ja joustavuus. Nykyaikaiset säätimet ja ohjelmoitavat järjestelmät huolehtivat siitä, että taloon saadaan toivottu lämpötila huonekohtaisesti.

Voit myös täydentää sähkölämmitystä hankkimalla esimerkiksi aurinkopaneelijärjestelmän.

Huoleton kaukolämpö

Kaukolämpö tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina edullisesti ja varmasti. Huonetilojen lämmitys voidaan jakaa miellyttävästi vesikiertoisilla patteri- tai lattialämmitysjärjestelmillä. Myös märkätilojen lattialämmitys, ilmanvaihtokoneiden tuloilman lämmitys sekä autotalli ja varastotilat on järkevää liittää kaukolämpöön.

Toimitamme kaukolämpöliittymiä Oulun kantakaupungin, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon alueille. Kaukolämpöön voivat liittyä uusilla rakentamisalueilla lähes poikkeuksetta kaikki kiinteistöt. Aiemmin rakennetuilla alueilla kaukolämpöön liittyminen selvitetään aina erikseen.