Harjoittelijoiden kesähaku 9.1.-28.2.2023

Oulun Energian tavoitteena on olla Suomen energisin työpaikka. Panostamme kaikessa toiminnassamme ensiluokkaiseen työntekijäkokemukseen. Palveluksessamme on noin 230 energia-alan ammattilaista niin energiantuotannon kuin lämpö- ja sähköverkkopalveluiden liiketoiminnoissa. Kiertotalousyhtiö Syklossa painopisteemme on kestävyys- ja ilmastohaasteiden ratkaisemisessa. Etenemme yhdessä kohti hiilineutraalia energiantuotantoa, jonka tavoiteaikataulu on vuodessa 2030.

Onko sinussa pohjoista voimaa?

Tarjoamme vuosittain monipuolisia, palkallisia harjoittelupaikkoja alati kehittyvällä alalla. Tänä vuonna palkkaamme kesäharjoittelijoita lähes 40 tehtävään. Tarjolla on tehtäviä aina kunnossapidosta ja teknisestä neuvonnasta markkinointiin ja viestintään sekä ympäristömonitorointiin sekä kiertotalouteen. Meillä pääset oppimaan tärkeitä taitoja työelämää varten merkityksellisen työn parissa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Oulun Energia tarjoaa monenlaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia edetä talon sisällä – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja ovat innostuneita työstään – meillä saat luoda rohkeasti uutta ja menestyä.

Tutustu avoimiin kesäharjoittelupaikkoihimme, lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä. Huomaathan, että sinun tulee olla hakemasi alan opiskelija ammattiopistosta, ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta.

Energiapalvelut

Energiantuotanto

Sähköverkkopalvelut

Kiertotalouspalvelut (Syklo Oy)

Konserni

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla Oulun Energian kuulumisista! Saat tiedon uusista tuotteista, palveluista ja uutisista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje


Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.