Kesätarjous! Tilaa hiilineutraali kaukolämpö - saat 2 kk ilmaiseksi

Tartu nyt kesätarjoukseemme ja saat kaukolämpöliittymääsi lisäpalveluna hiilineutraalin kaukolämmön ensimmäiset kaksi kuukautta ilmaiseksi! Tarjous on voimassa 10.7. asti, joten toimi pian! Tilauslomakkeen löydät tämän sivun alalaidasta.

Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuote on vaivaton tapa pienentää asumisesta syntyviä päästöjä. Voit päivittää hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen jo olemassa olevaan kaukolämpöliittymääsi tai tilata sen uuden kaukolämpöliittymän tilauksen yhteydessä.

Lämmitämme taloja – emme maapalloa

Helppo ja edullinen

  • Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen hinta on 2,48 euroa / MWh (sis. alv. 24 %). Omakotitalossa vuosikustannukset ovat noin 40-50 euron luokkaa.
  • Hiilineutraalin kaukolämmön hankkiminen on helppoa ja sen toimitusvarmuus huippuluokkaa – 99,957 prosenttia.

Ilmastoystävällinen

  • Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteella saat kaukolämpösi kokonaan uusiutuvilla sekä niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettuna.
  • Kun valitset hiilineutraalin kaukolämmön voit vähentää omasta asumisestasi syntyviä päästöjä parhaimmillaan jopa 60 prosenttia.

Tulevaisuuden valinta

  • Oulun Energian asiakkaana pääset vaikuttamaan kestävän energiantuotannon kehittymiseen.
  • Kaukolämpöverkkoa rakennetaan jatkuvasti kasvavien omakoti- ja yritysalueiden mukana.
  • Kaukolämpö toimii alustana älykkäille energiaratkaisuille – se on sijoitus jatkuvasti kehittyvään teknologiaan.

Liity mukaan edelläkävijäksi ja tilaa hiilineutraali kaukolämpö -lisätuote – saat nyt 2 kk ilmaiseksi, kun tilaat 10.7. mennessä

Tartu kesätarjoukseemme täyttämällä alla oleva lomake. Kun tilaus on tehty lomakkeen kautta, lähetämme sopimuksen sinulle hyväksyttäväksi. Tilauksesi astuu voimaan tilauksesta seuraavan kuukauden alusta lähtien.

Jos sinulla ei vielä ole kaukolämpöliittymää, ota ensin yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lämpöpalveluiden tarjouspyyntölomake.

Haluan:
Henkilötietojen käsittely

Usein kysytyt kysymykset hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteesta