Mönkijäsafari ATV-puistossa etuhintaan

Pohjoista voimaa etuasiakkaille Mönkijäsafari ATV-puistossa etuhintaan 419 € (2-6 hlöä), norm. hinta 495 €. Ikäraja 15 v.
Retki sisältää extreme-mönkijäsafarin (3,5 h) Petäjävaaran vaihtelevassa maastossa. Kuljetukset, varusteet, taukoevääät ja oppaan palvelut kuuluvat pakettiin.
Majoittuminen Rukariutan huoneistohotellissa.

Etu voimassa 1.6-31.8.

Varaukset numerosta 010 2710 500 tai sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi.

Kysy alennuskoodi sähköpostitse etuasiakas[at]oulunenergia.fi tai lataa Pohjoista voimaa mobiisisovellus.

Lisätietoja:

Rukapalvelu

Rukapalvelu toteuttaa korkeatasoisia ohjelmapalveluja Kuusamossa, Rukalla ja Venäjällä. Palveluja ovat yritysten seikkailulliset asiakastilaisuudet, lomailijoiden viikko-ohjelmat sekä kansainvälisten incentive-ryhmien ohjelmat. Talvisin seikkailuohjelmat ovat moottorikelkkailut, husky- ja poroajelut, lumikenkäretket, talvikalastus, kellunta Kiveskoskessa, Saunabussin löylyt ja Shamaanin loitsut. Kesällä ohjelmasta löytyy koskenlaskua, melontaa, mönkijäsafareita, kalastusta ja patikointia. Rukapalvelun metsäravintolat tarjoavat aitoa erämaatunnelmaa illanviettoihin takkatulen ja kynttilöiden loisteessa. Palveluun kuuluu myös sauna-, uinti- ja avantokokemukset talvella ja kesällä yöttömän yön aikaan. Kuusamosta tehdään moottorikelkka- ja mönkijäsafareita, kalastus- ja metsästysmatkoja Venäjälle sekä kulttuurimatkoja Vienan Karjalaan runokyliin ja Slovetskin luostarisaarelle.

Muut edut, joita Rukapalvelu tarjoaa: