Majoittuminen ja perhereitti koskenlaskussa etuhintaan

Pohjoista voimaa etuasiakkaille majoittuminen kesä-heinäkuussa uudessa Arctic hotel Zonessa 2+2 henkilön huoneessa ja perhereitti koskenlaskussa.

Normaalihinta 453€ 2 aikuista + 2 lasta, tarjoushinta Pohjoista voimaa etuasiakkaille 362,40€ (- 20%).

Varaukset etuasiakaskoodilla suoraan Rukapalvelusta, p. 010 2710 500 tai sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi  Etuasiakaskoodin saat asiakaspalvelustamme sähköpostitse etuasiakas[at]oulunenergia.fi tai puhelimitse 08 5584 3100.

Lisätietoja:

Rukapalvelu

Rukapalvelu toteuttaa korkeatasoisia ohjelmapalveluja Kuusamossa, Rukalla ja Venäjällä. Palveluja ovat yritysten seikkailulliset asiakastilaisuudet, lomailijoiden viikko-ohjelmat sekä kansainvälisten incentive-ryhmien ohjelmat.

Talvisin seikkailuohjelmat ovat moottorikelkkailut, husky- ja poroajelut, lumikenkäretket, talvikalastus, kellunta Kiveskoskessa, Saunabussin löylyt ja Shamaanin loitsut. Kesällä ohjelmasta löytyy koskenlaskua, melontaa, mönkijäsafareita, kalastusta ja patikointia.

Rukapalvelun metsäravintolat tarjoavat aitoa erämaatunnelmaa illanviettoihin takkatulen ja kynttilöiden loisteessa. Palveluun kuuluu myös sauna-, uinti- ja avantokokemukset talvella ja kesällä yöttömän yön aikaan. Kuusamosta tehdään moottorikelkka- ja mönkijäsafareita, kalastus- ja metsästysmatkoja Venäjälle sekä kulttuurimatkoja Vienan Karjalaan runokyliin ja Slovetskin luostarisaarelle.