Effi ohjaa sähkölämmitystä

Effi tarjoaa suorasähkölämmittäjälle ratkaisun, jossa yhdistyy älykäs lämmityksen ohjaus ja markkinahintaa tarkasti seuraava Spot-sähkösopimus.

Effin avulla voit ohjata

  • patteri-, katto- ja lattialämmitystä
  • ilmalämpöpumppua
  • lämminvesivaraajaa ja
  • auton lämmityspistoketta

Pyydä maksuton kartoitus Effistä

Säästä jopa 40 % lämmityskustannuksista

Effi auttaa säästämään lämmityskuluissa jopa 40 prosenttia, mikä tarkoittaa esimerkiksi 25 000 kWh vuodessa kuluttavassa omakotitalossa yli 350 euron vuosisäästöä. Säästöjen saavuttaminen edellyttää Effin tehokasta hyödyntämistä.

Effi lisää turvallisuutta, koska siihen voi yhdistää kosteutta seuraavia vuotovahteja ja valvoa rakennuksen lämpötilaa etänä. Effi hälyttää, mikäli se havaitsee suuria poikkeuksia lämpötilassa tai vesivuotoja.

Tutustu Effin säästölaskelmiin

Kuinka säästö syntyy?

Effin avulla kodin tai vapaa-ajan asunnon suorasähkölämmitystä on helppo hallita huonekohtaisesti vuorokauden eri aikoina. Laskemalla lämpötiloja poissa ollessa ja öisin saat kiinteistön lämpötilat hallintaan ja vältyt turhalta ylilämmittämiseltä.

Älykäs Effi oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmönsäätöihin ja lämmittää halvimmilla tunneilla tehokkaasti juuri sen verran, kuin tarvitsee. Effi ottaa huomioon myös ulkolämpötilan ja sääennusteen.

Helppokäyttöinen Effi tottelee ohjeita, joita sille annetaan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen avulla internetin välityksellä. Effin käyttö perustuu OptiWatti-järjestelmään. OptiWatti-sovelluksen saat ladattua App Storesta ja Google Playsta.

App Store Google Play

Elämäsi paras säätö

Tarjoamme Effi-palvelun ostajalle automaatiojärjestelmän peruspaketin edullisesti. Esimerkiksi kuusi ohjausyksikköä sisältävä järjestelmä maksaa 750 €. Asennuksen hinnasta voit hakea kotitalousvähennystä.

Asennuksen lisäksi maksat kuukausimaksuna 12 €/kk, johon sisältyy automaatiojärjestelmän käyttö, päivitykset, tekninen tuki sekä Spot-sähkösopimuksen perusmaksu. Käyttämästäsi sähköstä maksat aina ajantasaisen tuntihinnan spot-sähkösopimuksemme mukaisesti. Effi-sopimuksen minimikesto on 2 vuotta.

Pyydä tarjous

Effin käyttöönotto on helppoa

Nykyiseen suorasähköllä toimivaan lämmitysjärjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä Effi asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita. Asennuksen tekee valtuutettu sähköasentaja.

Effi asennus

Effi koostuu huonekohtaisista antureista, lämmityslaitekohtaisista ohjaimista sekä keskusyksiköstä, joka toimii internetyhteydellä. Käyttäjä määrittää huonekohtaiset lämpötilat tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, jonka jälkeen Effi huolehtii lopusta. Etäkäyttö mahdollistaa kodin tai vapaa-ajan asunnon sähkölämmityksen ohjaamisen ja seurannan paikasta riippumatta.

Usein kysyttyä Effistä

Tarkka ja turvallinen kotona ja mökillä

Effi sopii kodin lisäksi myös vapaa-ajan asuntojen ja vuokramökkien suorasähkölämmityksen ohjaukseen. Lämmitykseen kuluva sähkö raportoidaan huonekohtaisesti, mikä helpottaa säästökohteiden löytämistä. Mahdolliset ongelmakohdat, kuten esimerkiksi lämpövuodot, tulevat selkeästi esiin.

Automaatiojärjestelmä oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmönsäätöihin. Näin voidaan optimoida huonekohtaisesti sähkölämmityksen ajoitus ja varmistaa haluttu lämpötila jokaiseen ajankohtaan. Järjestelmä huomioi myös ulkolämpötilan, sääennusteen sekä sähkön pörssihinnan.