Oulun Energian logo

Värikyniä, vihko ja silmälasit.
Värikyniä, vihko ja silmälasit.

Blogikirjoittajat

Anna Pasma

Oulun Energia Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja
050 5900025

Oulun Energia Sähköverkkojen toimitusjohtajana vastaan liiketoiminnasta kokonaisvaltaisesti. Tärkein tavoitteemme on toteuttaa erinomainen asiakaskokemus, joka koostuu mm. korkeasta sähkönjakelun toimitusvarmuudesta, jakelun häiriöttömyydestä, sähkön hyvästä laadusta ja onnistuneesta asiakaspalvelusta.

Jarno Liimatainen

Verkkopäällikkö
call044 7033235

Vetämäni tiimin vastuulla on omaisuuden hallinta, johon kuuluu sähköverkon strateginen suunnittelu, projektikohtainen verkostosuunnittelu, dokumentointi, regulaatio sekä liiketoiminnan kehitys ja investointiprojektikannan hallinta. Minulla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista tehtävistä sähköverkkojen parissa.

Kimmo Alatulkkila

Lämpöpalvelujohtaja
call040 6403441

Vastaan kaukolämpöverkon ja voimalaitosten kunnossapidosta sekä kaukolämmön jakelusta Oulun alueella. Katseeni on vahvasti tulevaisuuden energiaratkaisujen kehittämisessä kuten kaukolämpöverkon mahdollistaman alustatalouden hyödyntämisessä, kuitenkin unohtamatta lämmönjakelun häiriöttömyyden turvaamista ja varautumista häiriötilanteisiin.

Markku Sutinen

Asiakkuuspäällikkö
call044 7033415

Toimin lämpöpalveluiden asiakkuuspäällikkönä vastuualueenani kaukolämmön tuotteet ja palvelut. Kokemusta kaukolämpöalalta minulle on kertynyt noin 30 vuoden ajalta erilaisista tehtävistä aina asentajasta lähtien.