Mika Hytönen

Retkeilyä ja Rotary-toimintaa harrastava Mika Hytönen on toiminut lähes 20 vuotta uusiutuvan energian parissa myynnin, projektinhoidon, suunnittelun ja huollon tehtävissä. Tällä hetkellä Mika on mukana Oulun Energian aurinkovoimaloiden yritysprojekteissa ja –myynnissä ja edustaa myös Etelä-Suomessa. Asiakkuuspäällikkönä hänelle on tärkeää, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja tarjoaa laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, jotka takaavat pitkän elinkaaren ja tuottavat omistajille maksimaalisen hyödyn.

Mika Hytönen

Kirjoittajan blogit

Aurinkovoimalan voi hankkia ympäri vuoden

Olen kuullut usein ihmettelyä siitä, voiko aurinkovoimalan todella rakentaa talvella ja prosessin aloittaa heti lumien sulettua. Tässä blogissa valotan hieman aurinkovoimalan hankintaprosessia ja kerron, miten tilaajan kannattaa toimia. Samalla saatte vastauksen siihen, miksi kannattaa käynnistää aurinkovoimalan kartoitus- ja suunnitteluprosessi yritykselle jo talven aikana.

Miksi aurinkovoimalan hankintaprosessi kannattaa aloittaa talvella?

Talvi on oikein hyvä aika käynnistää aurinkovoimalan hankinta , sillä suunnittelu-, lupa- ja hankeselvitysprosesseihin voi kulua...