Aurinkovoimalat yrityksille

Aurinkovoimalaan investoimalla parannat yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti ja saat hyvän pääoman tuoton hyvin pienellä riskillä. Oma energiantuotanto vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihtelun vaikutuksia. Yrityksille ja yhteisöille suunnitellut aurinkovoimalat ovat kokoluokassa 5 - 1 000 kW ja hinnat alkaen 7 508 € (alv 0 %).

Aurinkoiset edut yrityksellesi:

 • Voit saada 25 %:n TEM:n energiatuen aurinkovoimalallesi
 • Investoinnin takaisinmaksuaika jopa alle 10 vuotta (sis. TEM:n tuen)
 • Avaimet käteen -asennus
 • Aurinkopaneeleille valmistajan 25 vuoden tuottotakuu
 • Luotettava kumppani: meillä on takana 126 vuotta energia-asiantuntijuutta

Tee aurinkoenergialaskelma

Laske aurinkolaskurillamme paljonko voisit tuottaa itse puhdasta aurinkosähköä. Hae osoitteella oma kiinteistösi ja valitse rakennus, jonka katolle aurinkopaneelit voisi sijoittaa. Laskuri tuntee kattosi ja tietää paljonko se voi vastaanottaa auringonsäteitä, millaisia varjoja sen pinnalle lankeaa ja kuinka kaltevaksi katto on rakennettu. Aurinkolaskuri auttaa hankkimaan tismalleen oikean määrän paneeleita katollesi, jotta säästäisit energiaa, rahaa ja luontoa.

Siirry aurinkolaskuriin

Pyydä tarjous maailman vahvimmasta aurinkovoimalasta

Lähetä meille tarjouspyyntö aurinkovoimalasta ja toimitamme yrityksellesi aurinkovoimalan vaivattomasti ja luotettavasti avaimet käteen -periaatteella. Olemme yksi Suomen kokeneimmista aurinkovoimaloiden toimittajista.

Räätälöimme yrityksellesi laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän. Järjestelmän toimituksen lisäksi voimme auttaa rahoituksen hankinnassa sekä järjestelmän suunnittelussa yleisestä mitoituksesta yksityiskohtaisen kytkentäkaavion tekemiseen asti. Voit saada investoinnille jopa 25 %:n TEM:n energiatuen. Meiltä saat myös takuu- ja huoltosopimuksen jopa 25 vuoden käyttöajalle, jolloin sinun ei tarvitse kuin hyödyntää aurinkovoimalan tuottama puhdas sähköenergia. Lisäksi voit myydä meille omasta käytöstäsi ylijäävän aurinkosähkön.

 • Tuotantolaitteistomme täyttää Energiateollisuuden suositukset, Saksan normin VDE-AR-N 4105:2011
 • Saat aurinkopaneeleille valmistajan 25 vuoden tuottotakuun
 • Tuotanto on erotettavissa jakeluverkosta erillisellä lukittavalla erotuskytkimellä, johon verkonhaltijalla on vapaa pääsy
 • Liittymän pääkeskukselle ja tuotantolaitteistolle asennamme varoituskyltin takasyöttövaarasta ja opastuksen tuotannon irtikytkemiselle.
 • Tarkastamme samalla onko käyttöpaikassa 2-suuntainen mittari ylijäämäsähkön myymiseen
 • Aurinkosähköjärjestelmän tuottoa ja omaa energiankulutusta voit seurata jopa tunnin tarkkuudella Energiatililtä

Pyydä tarjous

Aurinkovoimala on tuottava investointi

Oma aurinkovoimala on yrityksellesi järki-investointi: se tuottaa taloudellisesti ja tasaisesti sähköä yrityksesi tarpeisiin. Ja vieläpä pitkään: aurinkopaneelien tuottotakuu on 25 vuotta ja käyttöikä jopa 50 vuotta. Lisäksi investointi nostaa yrityksesi kiinteistön arvoa.

Suurissa aurinkovoimaloissa suora takaisinmaksuaika vaihtelee 7 – 14 vuoden välillä, kun korvataan pääosin verkosta ostettavaa sähköä. Kannattavuuden kannalta oleellista on, että järjestelmän koko optimoidaan käyttökohteen kulutusprofiilin mukaan. Nykyaikaisella aurinkovoimalalla saakin hyvän pääoman tuoton hyvin pienellä riskillä.

Aurinkoenergia on myös hyvä keino suojata osa sähkönhankinnasta pitkälle tulevaisuuteen. Paljon sähköä kuluttavien yritysten kokonaissähkönhinta on heilahdellut paljon viime vuosina. Pitkän ajan kehitys on ollut kuitenkin selvästi nousujohteinen.

Elinkaarimalli

Mitä asiakkaamme sanovat?

Lue, mitä oman aurinkovoimalaan investoineet asiakkaamme kertovat: