Aurinkosähkösopimus

Aurinkovirta-sähkösopimus on panostus tulevaisuuteen ja aurinkoenergian rajattomiin mahdollisuuksiin kestävässä sähköntuotannossa. Aurinkosähkösopimus on tiedostavan kuluttajan valinta: aurinkosähkön tuotannolla ei ole lainkaan ympäristövaikutuksia.

Aurinkovirran aurinkosähkö tuotetaan Toppilan voimalaitoksen eteläseinälle rakennetussa aurinkovoimalassa sekä useissa pienemissä aurinkovoimaloissa, joiden omistajat myyvät omasta käytöstään ylijäävän aurinkosähkönsä meille.

Puhdasta energiaa auringosta

Aurinkosähkön saanti vaihtelee vuorokauden- ja vuodenajan sekä sään mukaan. Kesäpäivät ovat Suomessa pitkiä, joten aurinkosähkön vuosituotto on verrattavissa Pohjois-Saksaan. Vaikka sähköverkossa kaikilla tuotantomuodoilla tuotettu sähkö sekoittuu, Aurinkovirta-asiakkaan ei tarvitse olla huolissaan. Vuositasolla Aurinkovirtaa myydään enintään sama määrä kuin sitä tuotetaan.

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus tehdä Suomen ensimmäinen aurinkosähkösopimus.

Suomen ensimmäinen aurinkosähkösopimus

  • Uusiutuva. Käyttämäsi aurinkosähkö on tuotettu 100 prosenttisen uusiutuvasti.
  • CO2-vapaa. Auringolla tuotettu sähkö ei synnytä hiilidioksidipäästöjä.
  • Vastuullinen. Hajautettu energiantuotanto kasvattaa kotimaista sähköntuotantoa kestävästi ja varmistaa näin kotimaisen energian riittävyyden myös tulevaisuudessa.
  • Varmasti aurinkosähköä. DNV GL varmentaa Oulu Energian auringolla tuotetun ja hankitun aurinkosähkön mittaus-, laskenta- ja seurantamenettelyt.