Aurinkoiset asiantuntijamme

Autamme sinua aurinkoenergiaan liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunenergia.fi

Aurinkoinen asiantuntija Olli Tuomivaara

 

Olli Tuomivaara
tuotepäällikkö
puh. 040 487 4691

Olli Tuomivaara on aurinkoisen persoonansa lisäksi sähkökaupan ja aurinkoenergian ammattilainen. Hän on hajautetun energiantuotannon edelläkävijä ja asiantuntija yli kymmenen vuoden energia-alan kokemuksella. Viime vuosina Ollin toimenkuvaa on ollut auringon valjastaminen osaksi yritysten sähkönhankintaa. Kokemusta hänelle on karttunut erilaisista kohteista, aina Suomen suurimmasta aurinkoseinästä lähtien.

Aurinkoinen asiantuntija Antti Korkala


Antti Korkala
projektipäällikkö
puh. 044 975 9699

Antti Korkala on hajautetun energiantuotannon ja sähkökaupan asiantuntija vuosien kokemuksella. Golfin pelaamisesta innostuneen Antin erityistä osaamisalaa on aurinkosähköjärjestelmien tuntemus. Hän suunnittelee järjestelmät yritysten tarpeiden mukaan sekä johtaa aurinkovoimalaprojekteja. Lisäksi Antilla on Sertifioitu sähkökauppiastutkinto.

Tutustu Antin blogikirjoituksiin!
 

Aurinkoinen asiantuntija Atri Kouri

 

Atri Kouri
asiakkuuspäällikkö
puh. 040 660 3322

Jo useamman vuoden myynnin alalla työskennellyt Atri Kouri on hyväntuulinen sähkökaupan ja aurinkoenergian tuleva ammattilainen. Laskettelua harrastavan Atrin erityisvahvuudet ovat tähän mennessä olleet kuluttajapuolella, mutta hän opiskelee yritysten sähkönhankinnan saloja muun muassa Sertifioitu sähkökauppias -tutkinnon avulla. Lisäksi Atrilla on jo ehtinyt kertyä kokemusta aurinkoenergian monista mahdollisuuksista.