Aurinkoiset asiantuntijamme

Autamme sinua aurinkoenergiaan liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulunenergia.fi

Aurinkoinen asiantuntija Olli Tuomivaara

 

Olli Tuomivaara
tuotepäällikkö
puh. 040 487 4691

Olli Tuomivaara on aurinkoisen persoonansa lisäksi aurinkoenergian ja sähkökaupan ammattilainen. Hän on hajautetun energiantuotannon edelläkävijä ja asiantuntija yli kymmenen vuoden energia-alan kokemuksella. Viime vuosina Ollin toimenkuvaa on ollut auringon valjastaminen osaksi yritysten sähkönhankintaa. Kokemusta hänelle on karttunut erilaisista kohteista, aina Suomen suurimmasta aurinkoseinästä lähtien. Ollilla on myös Sertifioitu sähkökauppias -tutkinto.

Tutustu Ollin blogikirjoituksiin!

Aurinkoinen asiantuntija Antti Korkala


Antti Korkala
projektipäällikkö
puh. 044 975 9699

Antti Korkala on hajautetun energiantuotannon ja sähkökaupan asiantuntija vuosien kokemuksella. Golfin pelaamisesta innostuneen Antin erityistä osaamisalaa on aurinkosähköjärjestelmien tuntemus. Hän suunnittelee järjestelmät yritysten tarpeiden mukaan sekä johtaa aurinkovoimalaprojekteja. Lisäksi Antilla on Sertifioitu sähkökauppias -tutkinto.

Tutustu Antin blogikirjoituksiin!
 

Aurinkoinen asiantuntija Atri Kouri

 

Atri Kouri
asiakkuuspäällikkö
puh. 040 660 3322

Jo useamman vuoden myynnin alalla työskennellyt Atri Kouri on hyväntuulinen sähkökaupan ja aurinkoenergian ammattilainen. Laskettelua harrastavan Atrin erityisvahvuudet ovat pitkän aikaa olleet kuluttajapuolella, mutta nykyään hän on syventynyt yritysten sähkönhankintaan muun muassa Sertifioitu sähkökauppias -tutkinnon avulla. 

Aurinkoenergia

 

Arttu Raitala
energia-asiantuntija
puh. 040 574 1257

Arttu Raitalan erityistä osaamisalaa ovat aurinkovoimaloiden suunnittelu ja laitehankinta. Hän suunnittelee järjestelmät yritysten tarpeiden mukaan ja on tiiviisti mukana aurinkovoimalaprojekteissa. Vapaa-ajalla Arttu taitaa monenlaiset harrastukset aina laskettelusta salsaan.

Tutustu Artun blogikirjoituksiin!

Aurinkoenergia

 

Aleksi Alamattila
energia-asiantuntija
puh. 040 621 6648

Aleksi Alamattila on energia-alan aurinkoinen asiantuntija, jolle on kertynyt rutkasti kokemusta aurinkosähköjärjestelmien myynnistä sekä suunnittelusta. Lisäksi Aleksilla on Sertifioitu sähkökauppias -tutkinto. Urheilullisen Aleksin voi löytää vapaa-ajalla esimerkiksi kuntosalilta tai lenkiltä treenaamassa vuosittaista NUTS Karhunkierros -polkujuoksutapahtumaa varten.


 

Haluaisitko heti lisätietoa aurinkovoimalan hankinnasta suoraan sähköpostiisi? Tilaa aurinkoisten asiantuntijoidemme kokoama opas aurinkovoimalan hankintaan!  

Tilaa maksuton yritysten aurinko-opas!