Energiatili

Energiatili on verkkopalvelu, jonka kautta voit asioida silloin kun sinulle parhaiten sopii. Maksuton palvelu on avoinna aina: 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

Kirjautuneena käyttäjänä voit:

  • seurata energiankulutustasi ja kustannuksia
  • tarkastella omia sopimus- ja laskutietoja
  • päivittää yhteystietosi
  • antaa käyttöoikeuden toiselle henkilölle, esimerkiksi puolisolle
  • liittää useamman asiakkuuden samaan käyttäjätiliin

Osa Energiatilin palveluista ei vaadi kirjautumista. Energiatilin etusivun palvelut: Tee muuttoilmoitus, Tee sähkösopimus, Päivitä sähkösopimuksesi, Laske sähkötarjous ja Tilaa etuasiakaskortti ovat käytössäsi myös ilman tunnistautumista. Laajemmat omaa asiakkuuttasi koskevat palvelut saat käyttöösi ilmaiseksi kirjautumalla palveluun. Näin voimme varmistaa turvallisen verkkoasioinnin.

Rekisteröidy käyttäjäksi

Energiatilin käyttäjäksi voivat rekisteröityä kaikki Oulun Energian, Oulun Sähkönmyynnin, Oulun Energia Siirto ja Jakelun, Kemin Energian, Keminmaan Energian, Raahen Energian, Rantakairan Sähkön, Tenergian ja Tornion Energian sähkö- ja kaukolämpöasiakkaat.

Voit rekisteröityä käyttäjäksi tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai sähkö- tai kaukolämpölaskusi tunnistetiedoilla. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite.

Rekisteröidy osoitteessa www.energiatili.fi.