Laskutus

Haluamme tehdä sähkö- ja kaukolämpölaskun maksamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Voit valita sinulle sopivimman laskutusvälin, eräpäivän ja laskutustavan ja haluatko laskusi e-laskuna, suoramaksuna vai perinteisenä paperilaskuna. 

Voit maksaa laskusi neljällä, kuudella tai kahdellatoista laskulla vuodessa. Eräpäivän voit valita seuraavista: kuukauden 5. päivä, 15. päivä, 20. päivä tai viimeinen päivä. Eräpäivän ja laskutusvälin valinta hoituu sopimusta tehdessäsi tai voit muuttaa nykyisen laskutusvälin ja eräpäivän Energiatilillä.

Laskusi saat joko ympäristöystävällisenä e-laskuna, suoramaksuna tai perinteisenä paperilaskuna. E-lasku on parempi vaihtoehto paperilaskulle, koska saat e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Suoramaksu puolestaan sopii maksajalle, jolla ei ole vielä käytössä verkkopankkia.

Lisätietoja laskutuksesta saat asiakaspalvelustamme.

Yksi sähkölasku

Jos sinulla on sähkösopimus meidän kanssamme ja asut jonkin Pohjoista voimaa -verkkoyhtiön jakelualueella Oulussa (paitsi Haukipudas, Oulunsalo ja Ylikiiminki), Raahessa, Simossa, Kemissä, Keminmaassa, Torniossa tai Tervolassa lähetämme sinulle vain yhden laskun, jossa myynnin ja siirron osuudet on eritelty. Asuessasi jonkun muun sähköverkkoyhtiön jakelualueella saat kaksi laskua: meiltä laskun sähköenergiasta ja paikalliselta sähköverkkoyhtiöltäsi laskun sähkön siirrosta.

Säästä ympäristöä ja valitse sähköinen lasku

Suosittelemme valitsemaan e-laskun, joka on helpoin tapa vastaanottaa laskuja suoraan verkkopankkiisi. Myös ympäristö kiittää, kun laskua ei enää lähetetä paperisena kotiin. Kaikki laskun maksamiseen tarvitsemasi tiedot ovat valmiina e-laskulla, joten maksaminen hoituu verkkopankissa napin painalluksella ajasta tai paikasta riippumatta. Yritysasiakkaan verkkolaskun saat käyttöösi ilmoittamalla asiakaspalveluumme yrityksesi verkkolaskutiedot.

Laskutustiedot

1. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi.

2. Valitse e-laskun lähettäjä ja haluamasi laskut:

Laskuttajan nimi Laskutusaihe
Oulun Sähkönmyynti Oy Sähkölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Oulun Energia Kaukolämpölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Kemi Sähkölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Kemin Energia Kaukolämpölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Keminmaa Sähkölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Keminmaan Energia Kaukolämpölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Raahe Sähkölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Rantakairan Sähkö Oy Sähkölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Tervola Sähkölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Tornio Sähkölasku
Oulun Sähkönmyynti Oy Tornion Energia Kaukolämpölasku

3. Ilmoita asiakasnumerosi ja laskutussopimuksesi. Löydät nämä tiedot viimeisimmältä sähkö- tai kaukolämpölaskulta tai sopimuksestasi. Tiedot voit katsoa helposti myös Energiatililtä. Käytä sähkölaskuun sähkölaskun laskutussopimustietoja ja kaukolämpölaskuun kaukolämpölaskun laskutussopimustietoja.

4. Nyt sinulla on voimassa oleva e-laskusopimus. Saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi, missä voit tarkistaa erittelyn, hyväksyä laskun maksettavaksi ja muuttaa tarvittaessa laskun summaa tai eräpäivää. Muutos astuu voimaan jo yleensä seuraavasta laskusta.