Energiapalvelut yrityksille ja yhteisöille

Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa sähköä, lämpöä ja energiapalveluja koskevissa kysymyksissä.

Puh. 08 5584 3101
Jätä yhteydenottopyyntö
myynti@oulunenergia.fi

Tarjouspyyntölomakkeet:

Sähköiset palvelut:

Tekninen neuvonta

Tekninen neuvonta auttaa sinua sähkön ja kaukolämmön liittymiin ja niiden rakentamiseen, käyttöön ja mittaukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä. Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe 9-16.

Puh. 010 287 7800 (8,80 snt/min.)
tekninenneuvonta.oe@oulunenergia.fi

Karttapalvelu

Ennen ensimmäistä lapion iskua tai kaivinkoneen tilaamista selvitä maakaapeleiden ja kaukolämpöputkien sijainnit. Karttapalvelustamme saat ajantasaiset karttakopiot kaukolämpöputkien ja sähkökaapeleiden sijainneista veloituksetta. Palvelemme arkisin klo 8-16.

Puh. 044 703 3239
karttapalvelu@oulunenergia.fi

Vikapäivystys 24 h

Valvomme sähkön ja lämmön jakelua vuorokauden jokaisena tuntina. Vaikka jakeluvarmuutemme onkin korkealla tasolla, häiriöitä voi silti joskus tulla. Yleensä katkokset ovat lyhyitä eivätkä aiheuta suurta vahinkoa. Odota siis rauhassa ja seuraa keskeytystilannetta häiriökartasta ja tiedotteistamme.

Sähkönjakelun häiriöt, puh. 08 5584 3222
Ilmoita aina puhelimitse kiireellisistä vioista ja vioista, jotka voivat aiheuttaa vaaran hengelle tai terveydelle. Jos esimerkiksi katuvalojen johdot roikkuvat maahan, pylvään kytkentäluukku on auki tai puu on kaatunut sähkölinjalle, soita sähkön vikapäivystykseen viipymättä.

Kaukolämmön häiriöt, puh. 08 5584 3425
Äkillisissä laite- tai lämmönjakeluvioissa voit soittaa mihin vuorkauden aikaan tahansa kaukolämmön vikapäivystyksee

Liikennevalojen laitetekniset viat, puh. 044 703 3563
Voit ilmoittaa liikennevalojen vikapäivystäjälle laitetekniset viat. Korjaamme liikennevaloviat arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 8-21.

Katuvaloviat Oulun kaupungin alueella
Voit ilmoittaa katuvalovioista karttapohjoisessa katuvalopalvelussa.

Energianeuvonta

Energianeuvontamme auttaa sinua suunnittelemaan energiankäyttöäsi ja säästämään sekä energiaa että rahaa. Energianeuvojaltamme saat tietoa ja opastusta esimerkiksi rakennusten lämmityksen säätämisessä ja lämmitystapavalinnoissa, asumisen energiankulutuksen säästämisessä, uudis- ja korjausrakentamisen valinnoissa ja energiatehokkaiden valintojen tekemisessä.

Puh. 044 703 3084
jarmo.merilainen@oulunenergia.fi