Huolto- ja häiriötiedotteet

Häiriöt sähkön- ja lämmönjakelussa ovat ikäviä ja silloin voimme palvella sinua parhaiten jakamalla tietoa. Yleensä katkokset ovat lyhyitä eivätkä aiheuta suurta vahinkoa. Odota siis rauhassa ja seuraa tiedotteitamme.

Voit myös tilata maksuton häiriöviestipalvelun kirjautumalla Energiatilille, jolloin saat ilmoituksen alueellasi olevasta sähkö- tai kaukolämpökatkosta ja arvion korjausajasta tekstiviestillä tai sähköpostitse. Palvelu on käytössä Oulun Energian kaukolämmön ja Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sähkön jakeluverkkojen alueilla.

 • 23.06.2017 17:28

  Sähkönjakelun vikakeskeytystiedote Oulu, Vikiönkuja

  Sähkönjakelu on keskeytyi ´kaapelipäätteen rikkoutumisen vuoksi Vikiöntien ja Vikiönkujan laueilla Juhannusaattona klo 16:53. Sähköt saatiin palautettua kaikille asiakkaille 17:55.

  Vian lopullinen korjaus tehdään myöhemmin.

  Asiakkaanamme voit tilata maksuttoman häiriöviestipalvelun osoitteesta https://www.oulunenergia.fi/asiointi/asiakasedut/energiatili

  Pahoittelemme vian aiheuttamaa haittaa.

  Tarvittaessa lisätietoja käyttökeskuksesta 08 5584 3222

   

   

   

   

 • 23.06.2017 17:07

  Sähkönjakelun vikakeskeytystiedote Oulu, joen pohjoispuoli

  Sähkönjakelu on keskeytynyt vian takia alueella Oulu, joen pohjoispuoli . Sähköttömiä asiakkaita on yhteensä 18 . Etsimme vikaa parhaillaan. Ensiarvio kestoajasta 2 h.

  Korjauksen etenemistä voi seurata häiriökartalta https://www.oulunenergia.fi/hairiokartta

  Pyydämme ilmoittamaan tiedossa olevasta vikapaikasta vikapäivystykseen, puh. 08 5584 3222.

  Sähköjen palautuessa päälle jääneet sähkölaitteet käynnistyvät. Turvallisuuden vuoksi on tärkeää sammuttaa liesi ja muut mahdollista vaaraa aiheuttavat sähkölaitteet.

Tilaa syöte Häiriötiedotteet