Huolto- ja häiriötiedotteet

Häiriöt sähkön- ja lämmönjakelussa ovat ikäviä ja silloin voimme palvella sinua parhaiten jakamalla tietoa. Yleensä katkokset ovat lyhyitä eivätkä aiheuta suurta vahinkoa. Odota siis rauhassa ja seuraa tiedotteitamme.

Voit myös tilata maksuton häiriöviestipalvelun kirjautumalla Energiatilille, jolloin saat ilmoituksen alueellasi olevasta sähkö- tai kaukolämpökatkosta ja arvion korjausajasta tekstiviestillä tai sähköpostitse. Palvelu on käytössä Oulun Energian kaukolämmön ja Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sähkön jakeluverkkojen alueilla.

 • 19.01.2017 11:33

  Kaukolämmössä häiriö Oulunsuussa 19.1.2017

  Kaukolämmön jakelussa on häiriöitä Kastellin ja Svaaninsuon alueilla. Häiriöt johtuvat kaukolämmön runkoputken korjaustöistä. Arvioitu valmistumisaika tänään klo 15 mennessä. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja kaukolämmön vikapäivystyksestä p. 08-5584 3425.

 • 18.01.2017 15:24

  Myrskypuuskat voivat aiheuttaa sähkökatkoja 18.-19.1.

  Ilmatieteen laitoksen tekemän ennusteen mukaan keskiviikkona 18.1. ja torstaina 19.1. tuulenpuuskat voivat aiheuttaa vahinkoja ensin maan pohjoisosissa ja myöhemmin myös osassa maan keskiosaa.

  Keskiviikkoiltana ja torstain vastaisena yönä voimakas matalapaine tuo kovia tuulia erityisesti maan pohjoisosiin. Etelä- ja Keski-Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla tuuli voi puuskissa yltää paikoin 25 metriin sekunnissa. Tuulivahingot ja paikalliset sähkökatkot voivat olla mahdollisia.

Tilaa syöte Häiriötiedotteet