Etuasiakas

Pohjoista voimaa etuasiakkaana saat käyttöösi monipuolisia etuja, joiden hyödyt tuntuvat silkkana säästönä. Ei hankalia pisteitä, bonuksia tai tasoja, mutta senkin edestä rahanarvoisia etuja ja hyödyllisiä palveluja. Mitä enemmän etuja käytät, sitä enemmän säästät. Etuasiakkaaksi voivat liittyä kaikki sähkönmyyntisopimuksen kanssamme tehneet asiakkaat.

Tilaa etuasiakaskortti

Etuasiakaskortin tilaaminen onnistuu helposti Energiatilillä. Tilausta tehdessäsi voit valita käyttöösi joko perinteisen tai mobiilikortin. Saat käyttöösi monipuoliset ja rahanarvoiset edut ja olet automaattisesti mukana arvonnoissamme. Tilaa myös etuasiakkaiden uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja palveluista, asiakaseduista sekä tapahtumista. Lähetämme uutiskirjeitä 4-8 kertaa vuodessa.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin etuasiakkuuteen liittyvä asia, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin.

Tilaa etuasiakaskortti

Etuasiakasedut

Etuasiakasedut ovat lunastettavissa yhteistyökumppaneiden omissa toimipisteissä ellei toisin mainita. Edut saat käyttöösi esittämällä oman etuasiakaskorttisi.