Etuasiakas

Pohjoista voimaa etuasiakkaana saat käyttöösi monipuolisia etuja, joiden hyödyt tuntuvat silkkana säästönä, ja olet automaattisesti mukana arvonnoissamme. Ei hankalia pisteitä, bonuksia tai tasoja, mutta senkin edestä rahanarvoisia etuja ja hyödyllisiä palveluja. Mitä enemmän etuja käytät, sitä enemmän säästät. Etuasiakkaaksi voivat liittyä kaikki sähkönmyyntisopimuksen kanssamme tehneet asiakkaat.

Arvomme kaikkien etuasiakkaidemme kesken joka kuukausi vuonna 2018 ilmaisen sähkölaskun niin, että voittajan sähkölaskun loppusumma nollataan. Etuasiakkaakana olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Tilaa etuasiakaskortti

Sähkösopimusasiakkaanamme saat käyttöösi Pohjoista voimaa -etuasiakaskortin. Voit valita joko perinteisen tai sähköisen etuasiakaskortin.

Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja palveluista, asiakaseduista sekä tapahtumista. Lähetämme uutiskirjeitä noin kerran kuukaudessa.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin etuasiakkuuteen liittyvä asia, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin.

Etuasiakasedut

Etuasiakasedut ovat lunastettavissa yhteistyökumppaneiden omissa toimipisteissä ellei toisin mainita. Edut saat käyttöösi esittämällä oman etuasiakaskorttisi.