sähkötarjous

Ota mukaasi Pohjoista voimaa

Tarjoamme mukaasi Pohjoista voimaa ja mahdollistamme sinulle lupsakkaat kaksi vuotta, jolloin sinun ei tarvitse vaivata päätäsi sähkösopimusasioilla. 

Farmivirta

Vuoden ilmastoteoksi 2014 valittu Farmivirta on todellista lähienergiaa suomalaisilta pientuottajilta. Sähkö tuotetaan mikro- ja pienvoimalaitoksissa uusiutuvilla raaka-aineilla tuottajan omiin tarpeisiin ja ylimääräinen sähkö myydään Farmivirraksi.

Varmavirta

Varmavirta sopii kotiin, kesämökille ja vaikka pienelle yritykselle. Tehokkaan sähköntuotannon ja -hankinnan ansiosta saat Varmavirta-sähkösopimuksessa sähköä aina edulliseen hintaan.

Sähköstä suurin osa tuotetaan Oulun Energian voimalaitoksissa ja loput hankitaan mahdollisimman edullisesti ja tehokkaasti vapailta sähkömarkkinoilta.

Tuulivoima

Tuulivirta on sopiva sähkösopimus, kun haluat sähkönkulutuksesi kuormittavan mahdollisimman vähän yhteistä ympäristöämme. Tuulivirran tuotannossa ei synny lainkaan ilmastolle haitallisia hiilidioksidipäästöjä. Tuulivirta on ympäristöystävällistä energiaa.

Tuulivirran sähkö tuotetaan muun muassa Tornion Röyttässä, Vaasan Torkkolassa ja Ilmajoen Santavuoressa sijaitsevissa tuulivoimapuistoissa.

Sähkön hinta

Sähkön hinta muodostuu kulutukseen perustuvasta energiamaksusta (snt/kWh) ja kiinteästä perusmaksusta (€/kk). Sopimusvaihtoehdoistamme löydät sekä markkinahintoja aktiivisesti seuraavia sähkösopimuksia että vakaita ja huolettomia sähkösopimuksia, joissa sähkön hinta pysyy pidemmän aikaa samalla tasolla.