sähkötarjous

Ota mukaasi Pohjoista voimaa

Elämme vuodenaikaa, jolloin luonto on vehreimmillään. Kesällä on aikaa harkita myös ympäristöystävällisempää sähkösopimusta. Uuden tuotteemme myötä voit solmia sähkösopimuksen vastaamaan vihreitä arvojasi!

Vihreävirta on valveutuneen kuluttajan valinta

Vihreävirta on ympäristöystävällinen sähkösopimus, jossa voit päättää sähkösi tuotantotavan itse! Voit valita sähkösi tuotantotavaksi puun ja veden, tuulen tai auringon, jolloin käyttämäsi sähkö on tuotettu täysin uusiutuvasti. Vihreävirta-sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.

Farmivirta

Vuoden ilmastoteoksi 2014 valittu Farmivirta on todellista lähienergiaa suomalaisilta pientuottajilta. Sähkö tuotetaan mikro- ja pienvoimalaitoksissa uusiutuvilla raaka-aineilla tuottajan omiin tarpeisiin ja ylimääräinen sähkö myydään Farmivirraksi.

Varmavirta

Varmavirta on turvallinen 12 kk tai 24 kk määräaikainen sopimus, jossa sähkön hinta pysyy koko sopimuskauden samana.

Sähköstä suurin osa tuotetaan Oulun Energian voimalaitoksissa ja loput hankitaan mahdollisimman edullisesti ja tehokkaasti vapailta sähkömarkkinoilta. Voit myös valita sähkösopimuksellesi juuri sinulle sopivan tuotantotavan – puu- ja vesienergia, tuulienergia tai aurinkoenergia.

Sähkön hinta

Sähkön hinta muodostuu kulutukseen perustuvasta energiamaksusta (snt/kWh) ja kiinteästä perusmaksusta (€/kk). Sopimusvaihtoehdoistamme löydät sekä markkinahintoja aktiivisesti seuraavia sähkösopimuksia että vakaita ja huolettomia sähkösopimuksia, joissa sähkön hinta pysyy pidemmän aikaa samalla tasolla.