sähkösopimus

Sopiva sähkösopimus yritykselle ja yhteisölle

Pohjoista voimaa -sähkösopimus on kannattava valinta kaiken kokoisille yrityksille, julkiselle sektorille sekä taloyhtiöille. Kun haluat minimoida yrityksesi hiilijalanjäljen, saat sähkösi joko kokonaan tai osittain kotimaisena vihreänä sähkönä.

Onnistunut sähkönhankinta tarkoittaa yrityksesi kulutusprofiiliin sopivaa hankintamallia ja kilpailukykyistä hintaa, mutta myös luotettavaa kumppania ja kattavaa palvelutarjontaa. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että sähkösopimuksesi on ammattilaisten käsissä ja sen tekeminen on helppoa ja nopeaa.

Sähkösopimus pienyrittäjälle

Työllistätkö alle kymmenen työntekijää tai oletko itsenäinen ammatinharjoittaja? Pyörität ehkäpä pientä ravintolaa, parturi-kampaamoa, apteekkia, kuntosalia, autokorjaamoa tai tilitoimistoa, jonka vuotuinen sähkönkulutus on alle 100 000 kilowattituntia. Pohjoista voimaa -sähkösopimuksella saat virtaa yrityksellesi helposti ja nopeasti.

Seniorisähkö

Seniorisähkö on vakaa ja huoleton kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy koko sopimuskauden ajan samana. Seniorisähkön eläkeläisalennuksena saat sähkönmyyntisopimuksesi perusmaksut -70 % koko sopimuskauden ajan. Asuinpaikallasi ei ole väliä, sillä Seniorisähkösopimuksen saat kaikkialle Suomeen.