oulun sähkönmyynti

Sähkövertailu

Vertailemalla saat edullista sähköä! Tutustu sähkösopimuksiimme ja sähkön hintoihin. Tarjoamme sinulle neljä erilaista sopimustyyppiä, joiden perusteella sopimuksen kesto ja sähkön hinta määräytyvät.

Vaihtoehdoistamme löydät sekä markkinahintoja aktiivisesti seuraavia sähkösopimuksia että vakaita ja huolettomia sopimuksia, joissa sähkön hinta pysyy pidemmän aikaa samalla tasolla. Sähkösopimuksen tekeminen tai tarjouksen laskeminen onnistuu helposti ja nopeasti Energiatilillä.

Tytäryhtiöt ja osakkuudet

Oulun Energia Oy:n tytäryhtiöitä ovat sähkönmyyntiliiketoiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaava Oulun Sähkönmyynti Oy, sähköverkkopalveluista vastaava Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy, alan erilaisista palveluista, kuten verkonhallinnasta, urakoinnista ja ylläpidosta vastaava Oulun Energia Urakointi Oy sekä polttoainehankinnasta vastaava Turveruukki Oy. Lisäksi omistamme osuuksia muun muassa voimayhtiöistä.

Omavirta

Puhtaasti omaa sähköä

Pohjoista voimaa Omavirta tarjoaa kaiken, mitä sähkön pientuotanto vaatii. Mahdollistamme yrityksille, yhteisöille ja kotitalouksille helpon ja nopean siirtymisen uusiutuvan energian käyttäjäksi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme on sinua varten! Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, piipahtamalla paikan päällä tai asioimalla verkossa.

Tehoa

Energian raportointi- ja analysointipalvelut

Pohjoista voimaa Tehoa kerää reaaliajassa tarkkaa tietoa yrityksesi energiankulutuksesta. Analysoimalla energiankulutuksesi voimme havaita esimerkiksi kiinteistön energiankulutusta kasvattavat ongelmakohdat. Saat konkreettisen toimenpidesuunnitelman, joka auttaa tehostamaan energiankäyttöä, saavuttamaan kustannussäästöjä ja pienentämään sitä kautta ympäristövaikutuksia.

Salkku

Ennustettavuutta ja kustannussäästöjä sähkönhankintaan

Pohjoista voimaa Salkku on kokonaisvaltainen sähkönhankintapalvelu, jonka avulla vähennät sähkönhankintaan liittyviä taloudellisia riskejä ja voit saavuttaa kustannussäästöjä. Salkku-palveluista hyötyvät eniten yritykset, jotka toimivat sähköintensiivisillä toimialoilla ja etsivät liiketoiminnassaan parempaa ennustettavuutta.

Sähkölahjakortti

Sisältö: 

Ilahduta lähimmäistäsi sähkölahjakortilla, joka on oiva lahja uuteen kotiin, vastavalmistuneelle tai vaikkapa syntymäpäiväsankarille. Lataa lahjakortille Pohjoista voimaa 30, 50 tai 100 euron edestä ja lahjansaaja voi hyödyntää summan tuleviin sähkölaskuihinsa.

Sähkölahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, minkä aikana lahjakortin saaja aktivoi kortin käyttöönsä. Aktivointi tapahtuu ilmoittamalla lahjakortissa oleva koodin asiakaspalveluumme.