oulun energia

Kiinteistötietolomake

Sisältö: 

Kiinteistötietolomake toimii työtilauksena kaukolämpöön liittymisestä. Lähetä täytetty lomake tekniseen neuvontaamme hyvissä ajoin, vähintään kaksi kuukautta ennen lämmöntoimituksen toivottua aloitusta. Näin voimme varmistaa, että kaukolämpöliittymän rakentaminen ja lämmöntoimituksen aloitus etenee rakennusprojektisi aikataulun mukaan.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*)

Historia

Ensimmäiset sähköiset katuvalot syttyivät Oulussa joulukuun 8. päivänä vuonna 1889. Tarvitsemansa sähkön katuvalaistus - aluksi joitakin kymmeniä kaarilamppuja - sai Kiikeliin sijoitetusta höyrykoneesta. Teholtaan kone oli 36 hevosvoimaa eli noin 26 kilowattia. Sähkövalojen syttyminen merkitsi myös Oulun Energian toiminnan alkua.

Oulun Energia -konserni

Oulun Energia on tulevaisuuden energiayhtiö, joka tuottaa vastuullisesti kodin, yritysten ja yhteiskunnan energiapalveluja. Toimintamme kattaa koko energia-alan arvoketjun: raaka-aineiden tuotannon, sähkön ja lämmön tuotannon, myynnin ja jakelun sekä alan erilaiset palvelut kuten älykkäät energiapalvelut, verkonhallinnan, urakoinnin ja ylläpidon. Palveluksessamme on lähes 400 energia-alan ammattilaista.

Aurinkovoimalat yrityksille

Aurinkovoimalaan investoimalla parannat yrityksesi energiatehokkuutta ympäristöystävällisesti ja saat hyvän pääoman tuoton pienellä riskillä. Oma energiantuotanto vähentää riippuvuutta ostosähköstä ja tasaa sähkön markkinahinnan vaihtelun vaikutuksia. Yrityksille ja yhteisöille suunnitellut aurinkovoimalat ovat kokoluokassa 5 - 1 000 kW ja hinnat alkaen 7 508 € (alv 0 %).

Edut yrityksellesi: