Sähkösopimuksen peruuttaminen

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa uusi sähkösopimuksesi 14 päivän kuluessa sopimuksen teosta syytä ilmoittamatta.

Voit perua sopimuksen Energiatilin peruuttamislomakkeella, kirjeitse, sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluumme ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

Peruuttamisilmoituksessa sinun on annettava nimi, osoite ja, jos saatavilla, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen, sähkösopimuksesi raukeaa.

Voit ilmoittaa päätöksestäsi peruuttaa sopimus:

  • täyttämällä sähköisen ilmoituksen Energiatilillä
  • lähettämällä ilmoituksen sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluumme
  • lähettämällä sopimusvahvistuksen mukana saamasi peruuttamislomake tai vapaamuotoinen ilmoitus postitse osoitteeseen Oulun Sähkönmyynti Oy, PL 116, 90101 Oulu

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi, sähkösopimuksesi raukeaa. Jos sähköntoimitus on ehtinyt alkaa ennen perumisajan päättymistä, Oulun Sähkönmyynnillä on oikeus laskuttaa toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukainen hinta. Huomioithan, että sähköverkkoyhtiöt ovat velvoitettuja katkaisemaan sähköntoimituksen kohteista, joissa ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta. Tutustu myös riitojen ratkaisuun.

Peru sopimus Energiatilillä