Asiakaspalvelu kotitalouksille|Asiakaspalvelu yrityksille|Palaute|Usein kysyttyä|Sivukartta|Sähkösalkku.fi
Ympäristövastuu / Ympäristöstrategia / Energiatehokkuussopimukset 
 
Pienennä tekstikokoa Suurenna tekstikokoa muuta tekstin kokoa

Oulun Energia on mukana energiatehokkuussopimuksissa, joiden tavoitteena on pienentää energian kulutusta ja viedä käytäntöön toimintamalleja, joiden ansiosta energiatehokkuudesta tulee osa jokapäiväistä toimintaa.

Nykyiset energiatehokkuussopimukset on solmittu vuonna 2008 ja ne ovat voimassa vuoden 2016 loppuun saakka. Sopimuksissa Oulun Energia sitoutuu tehostamaan omaa toimintaansa, pienentämään häviöitä ja auttamaan asiakkaitaan vähentämään energian käyttöään.

Energiatehokkuusohjelma Suomessa jatkuu myös vuoden 2016 jälkeen. Suomi toimitti EU:n komissiolle joulukuussa 2013 suunnitelman energiansäästötoimenpiteistä vuosille 2014-2020.

Energiapalvelujen toimenpideohjelma

Energiapalvelujen toimenpideohjelma koskee sähkön siirtoa, jakelua ja kaukolämpöä. Ohjelmassa ovat mukana Oulun Energian, Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy sekä Oulun Sähkönmyynti Oy.

Sopimuksen myötä Oulun Energia kehittää ja ottaa käyttöön uusia, asiakkaan energiansäästöä edistäviä palveluja. Yksi konkreettisimmista palveluista on energianeuvonta, joka auttaa asiakkaita energiansäästöön ja järkevään energiankäyttöön liittyvissä asioissa.

Energiantuotannon toimenpideohjelma

Energiantuotannon toimenpideohjelman keskeinen sisältö on energiatehokkuuden jatkuvan parantamisen periaate. Toppilan ja Merikosken voimalaitoksilla, lämpökeskuksilla sekä kaukolämpöverkossa on tehty energiakatselmukset, joilla on kartoitettu energiansäästökohteita.

Energiatehokkuusjärjestelmä on rakennettu osaksi energiantuotannon ympäristöjärjestelmää. Oulun Energia on sitoutunut raportoimaan vuosittain edellisen vuoden toimipaikkakohtaisista energiatiedoista, energiankäyttöön liittyvistä tehostamistoimista ja seurantajärjestelmistä.
 

Asiakaspalvelu

Vikapäivystys 24 h


Sähkö 24 h: 08 5584 3222
Kaukolämpö 24 h: 08 5584 3425

Seuraa meitä

Tilaa kanavani YouTubessa