Yritysten välisestä yhteistyöstä hyötyä kaikille

Oulun Energia on linjannut, että se on valmis toimimaan Oulun seudulla ja laajemminkin pohjoisessa Suomessa energiatoimialan veturiyrityksenä ja yhteistyön kokoajana. Näin se voi muun muassa edistää pienten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa. Vahva energia-ala vie elinkeinoelämää eteenpäin ja luo edellytyksiä hyvinvoinnin kasvulle Pohjois-Suomen alueella.

Myös Oulun Energia itse hyötyy kumppanuuksista. Sujuva yhteistyö tehostaa uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä. Tuotekehitystyö vaatii usein niin monipuolista osaamista, ettei yksi yritys edes pysty sitä menestyksellisesti tekemään. Energia-alallakin uuden kehittäminen sujuu tehokkaammin, mikäli töitä tekee monen osapuolen muodostama kokonaisuus.

Yhteistyömahdollisuuksien lisäksi Oulun Energia voi tarjota kumppaneidensa käyttöön laajan infrastruktuurinsa. Nämä pystyvät kehittämään, testaamaan ja pilotoimaan uusia tuotteitaan ja palvelujaan aidossa ympäristössä. Lisäksi Oulun Energia pyrkii hyödyntämään entistä enemmän alueensa yritysten tuotteita, palveluja ja tietotaitoa uusissa liiketoimissaan.

Oulun Energian tavoitteena on tehokkaasti toimivan ja laajan energiaklusterin rakentaminen Oulun seudulle. Mikäli tämä onnistuu, on täällä kaikki edellytykset uusien huipputuotteiden luomiselle. Alueella on monipuolista energia-alan, tieto- ja viestintätekniikan sekä monen muun alan osaamista. Yhdessä nämä muodostavat vahvan kokonaisuuden.

Jaa tämä sivu:

LinkedIn Facebook Twitter Google+
Sivun ylälaitaan